Home | Contact | Sportlaan 2, 3257 XN Ooltgensplaat

VR1 verslagen 2016-2017

Wedstrijdverslagen:

OFB VR1 - Klundert VR1 0-27
Om iets over half één gaat de wedstrijd van start. Er wordt nog aangegeven om de wedstrijd tijd in te korten maar daar wil Klundert niets van weten. De wedstrijd gaat van start en al gauw is duidelijk waarom Klundert de volle tijd wil hebben. OFB moet constant in de verdediging omdat de walk over van Klundert te groot is. Onze dames doen wat ze kunnen maar de verhoudingen zijn te groot om echt tot voetballen te komen. 7 De dames van Klundert jagen op de doelpunten en zo worden onze vrouwen keer op keer uitgespeeld. En zo loopt de teller van de doelpunten snel op. Ook blijkt wel dat het team van Emiel Swarts te kampen heeft met blessures. Hierdoor is de kracht van OFB het moed houden tijdens de eerste helft. Na de rust gaat het spel door zoals het in de eerste helft is geëindigd. Al gauw blijkt dat de vrouwen van Klundert zich een doel gesteld hebben en wel de teller op 30+ te zetten. Onze vrouwen laten langzaam de moed zakken maar dan ineens is er een opleving en kunnen onze vrouwen gevaarlijk zijn maar dan is er nog een keeperster bij Klundert die toch de nul houdt. In de laatste vijf minuten stagneert de opmars van Klundert en kan OFB de bal uit de netten houden en als het eindsignaal klinkt zijn onze vrouwen opgelucht dat de wedstrijd klaar is en balen de vrouwen van Klundert dat het gestelde doel niet behaald is.
OFB VR1 - Duiveland VR1 0-2
OFB begint wederom sterk Eerste minuten wordt er door beide kanten veel druk en hebben beide het idee dat er wat te halen valt. Eerste speldenprikjes worden uitgedeeld. Schot op de paal van Evelien Rebound wordt in plaats van de bal een speler geraakt, kans verkeken. Counter door goeie combinatie, Sophie schiet helaas recht door de het midden. Duiveland komt eruit, 3 versus 1 maar Esther red. 0 - 1 na slecht uitverdedigen en afgeleid worden door zwarte pieten. Daarna snel 2 kansen voor OFB helaas uit te moeilijke hoeken Spel wordt slordiger en slordiger in de laatste minuten. Corner blijft hangen komt voor voeten van Mariska deze mist de bal helaas. 0 - 1 rust. Schot van 20m van Eef kaatst hard op de lat. Tweede helft levert voorlopig een aantal kleine kansjes op aan de zijde van OFB. Totaal onnodig, omdat OFB best goed in de wedstrijd zit, de 0 - 2 tegen. Momentje niet opletten en hup afgestraft. Mariska omspeelt verschillende tegenspeelsters uit en schiet de bal netjes in het hoekje, helaas zat de keeper erbij. Gevolg een corner maar deze corner leverde niks op. OFB krijgt kans op kans, maar de keepster van de tegenstander pakt alleen alles. 0 - 2 eindstand, tegenstander in grote vreugde. Doelkansen OFB 17 tegen over Duiveland maar slechts 2.
OFB VR1- Oranje-Blauw VR1 0-12
Wederom onder leiding van Arend Kachelland wordt de wedstrijd gespeeld. Na de winst van vorige week begint OFB goed aan de wedstrijd en de dames weten dan ook de eerste scoringskans te creëren. Evelien mag schieten op het doel. Oranje B. heeft een goede rechtsbuiten waar onze dames de handen vol aan hebben. Maar na tien uitstekend minuten, volgens de verslaggever de beste uit de hele competitie, valt de bal toch in ons net. En kijken de vrouwen tegen een achterstand aan. De 0-2 volgt zo’n vier minuten later uit een corner waarna de bal de verre hoek in gaat. Dan speelt onze keeper Roos de bal naar de verrassende spits Evelien, zij speelt af op Joelie, maar de keeper van Oranje B. ziet er helaas goed bij. Dan countert Oranje B. en zo valt de 0-3 binnen. Oranje B. is een echte counter ploeg want ook de 0-4 komt hieruit voort. Nu gaat het hard naar de rust toe. OFB moet nog drie tegendoelpunten incasseren en gaan met 0-7 de rust in. Oranje B. is een vreselijk irritant team waardoor het taalgebruik soms wat te wensen overlaat. OFB begint met frisse moed aan de tweede helft maar al gauw valt de 0-8. Hierna leeft OFB op en weten zelf weer gevaar te brengen. Evelien krijgt een goeie schietkans. OFB is nu sterk in deze fase. Ook Joelie kan twee schietkansen niet verzilveren. OFB weet druk te zetten maar dan weer die verdomde counter en zo is het 0-9. De 0-10 volgt snel. Het beste is er wel een beetje af bij onze dames. Opdrachten worden niet meer uitgevoerd maar de inzet is lonend, als Sophie nog een kans krijgt maar de bal komt voor het verkeerd been. Dan is nog een rode kaart voor een speler van Oranje B. OFB moet toch nog tweede doelpunten tegen dulden maar kunnen met opgeheven hoofd de kleedkamer opzoeken. Want met vlagen speelde de dames het beste spel uit de competitie. Ondanks het weer stonden de supporters en leider gewoon langs de lijn om de dames aan te moedigen.