Home | Contact | Sportlaan 2, 3257 XN Ooltgensplaat

Geslaagde thema-avond van businessclub v.v.OFB.

Geslaagde thema-avond van businessclub v.v.OFB.

6 november, 2018
|

Op woensdag 10 oktober j.l. opende ceremoniemeester Fred Gotzenberger  de avond met de thema zin: ondernemen is topsport.

Een goed gevulde kantine luisterde aandachtig naar Rien de Roon  hoe hij met een niet aflatende inzet en dito opofferingen bleef volhouden te slagen als lange baan -en marathonschaatser, wielrenner zeker  ook als ondernemer.

Daarna was het woord aan Hans van de Ende. Na een bijzonder persoonlijk verhaal wat hij samen met Johan Cruijff beleefde, nam hij ons mee naar het begin van zijn carrière. Waar hij op jonge leeftijd de stap maakte in commerciële begeleiding van voetbalclubs. Hans maakte de zaal duidelijk dat persoonlijke aandacht voor sponsoren een belangrijk gegeven is. De boodschap was duidelijk; doe dingen waar andere stoppen en hou vol.

De bekendste geslaagde ondernemer van Goeree-Overflakkee is zeker Jan de Graaff van Deltarent.  Jan heeft in 20 jaar een van de grootste toonaangevende bedrijven van Nederland opgezet. Wouter Zwackhalen, accountmanager bij Deltarent gaf samen met Jan een uiteenzetting van het groeitraject welke ze samen de laatste 6 jaar hebben doorgemaakt. Tip van Jan: geloof en investeer een gedeelte van je verdiende geld opnieuw in je bedrijf. Dat Jan de Graaff  het initiatief/concept van een businessclub wel ziet zitten bleek wel  uit het feit dat hij direct lid werd van de B2B. Waarvoor onze dank.

Heleen en Gerald Vink van Proeverij 13 hebben de wijnen en de speciale bieren op het jaargetijde gestemd. Perfect. Het was weer genieten.

De businessclub kan terug kijken op een meer dan geslaagde avond.

Wanneer u denkt; dat lijkt me wel wat. Neem dan gerust contact met de B2B op. Contactpersoon is: Leo Zwackhalen email: leo.zwackhalen@hetnet.nl