Home | Contact | Sportlaan 2, 3257 XN Ooltgensplaat

Oeltgentoernooi 2019

Oeltgentoernooi 2019

23 februari, 2019
|

Beste voetbalvrienden,

Dit jaar is het al weer de 16 keer dat er door v.v. OFB het jaarlijkse terugkerende Oeltgentoernooi georganiseerd wordt.
Na de succesvolle vorige toernooien hopen wij als organisatie ook dit jaar weer op een mooi toernooi met veel deelnemende bedrijven.
Zoals u mogelijk uit voorgaande edities weet is het toernooi opgezet om de voetbalsport te promoten, maar vooral om werknemers van bedrijven in staat te stellen hun collega’s een sportieve dag te laten beleven.

 Het toernooi wordt gehouden op zaterdag 15 juni 2019 en begint om 10.30 uur.

 Op deze dag wordt u de mogelijkheid geboden met uw medewerkers, familie en bekenden een gezellige dag met sport en vermaak te beleven.

 De teams bestaan uit 7 spelers en/of speelsters die op een half veld gaan spelen. Minimum leeftijd deelnemers(sters) is 14 jaar.

 Wij verzoeken u vriendelijk om bij deelname de bijgevoegde invulstrook voor 20 mei 2019 naar ons te retourneren. Dit kan middels mail (oeltgentoernooi@kpnmail.nl) of postadres v.v. OFB. 

                                                             Let op vol = vol

 Als het enthousiasme is gewekt, hopen wij u te mogen ontvangen op ons complex op zaterdag 15 juni aan de Sportlaan te Ooltgensplaat.

Oeltgentoernooi 2019 invulstrook Oeltgentoernooi 2019 invulstrook

N