Home | Contact | Sportlaan 2, 3257 XN Ooltgensplaat

Oproep!!! AAN ALLE OFB'ERS, OUDERS, VERZORGERS, OPA'S EN OMA'S EN DE REST!

Oproep!!! AAN ALLE OFB’ERS, OUDERS, VERZORGERS, OPA’S EN OMA’S EN DE REST!

18 september, 2017
|

AAN ALLE OFB’ERS, OUDERS, VERZORGERS, OPA’S EN OMA’S EN DE REST!

Het seizoen 2017-2018 gaat weer van start. Wij zijn trots te kunnen zeggen dat we voor het komende seizoen alle jeugdteams hebben kunnen indelen. Deze positieve groei brengt ook extra werk met zich mee. Meer wedstrijden betekent meer scheidsrechters en grensrechters. Meer jeugdteams betekent meer begeleiding bij trainingen en wedstrijden. Zou je graag iets willen betekenen voor onze club, meld je dan snel aan. We komen bij alle elftallen begeleiders, scheidsrechters en grensrechters te kort.

Daarnaast zijn we trots op onze kantinevrijwilligers die iedere zaterdag in groepen de kantine open weten te houden om iedere bezoeker gastvriendelijk te voorzien van eten, drinken en warmte. Voor komend seizoen hebben enkele vrijwilligers aangegeven noodgedwongen te moeten stoppen. De huidige groep die is overgebleven kan het niet meer volbrengen om wekelijks onze kantine open te houden. Daarom een dringende oproep aan iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt om zich als kantinevrijwilliger bij ons aan te melden. Alleen als de groep groter gaat worden kunnen we onze kantine openhouden. Anders zijn we genoodzaakt onze kantine dicht te houden tijdens wedstrijden als er geen vrijwilligers beschikbaar zijn.

Wil je OFB helpen? Meld je dan aan via secretariaat.vvofb@outlook.com en laat weten wat je voor ons kan betekenen. Jullie hulp is heel hard nodig. Het zou toch jammer zijn als de kinderen uit het dorp niet meer in teamverband samen kunnen voetballen.