Menu Sluiten

Marius Hotting stopt

Marius Hotting stopt zijn trainerscarrière eerder dan verwacht bij OFB

Tot onze grote spijt heeft onze hoofdtrainer Marius Hotting aangegeven zijn doorlopende contract aan het einde van dit seizoen te willen beëindigen. Wij als bestuur betreuren dit ten zeerste, maar respecteren Marius zijn beslissing en hopen dat hij in een andere rol bij onze club betrokken blijft.

Vorig jaar konden we met trots aangeven dat Marius voor de komende twee seizoenen aan onze club verbonden zou blijven. Helaas heeft hij aangegeven om gezondheidsredenen zijn trainerscarrière te moeten beëindigen. Momenteel herstelt Marius van een operatie, hij hoopt zo snel mogelijk weer bij de groep aan te kunnen sluiten om het resterende seizoen op een goede manier te kunnen afsluiten. Gedurende zijn afwezigheid neemt Corjan van der Made zijn taken samen met Wilco van den Brink waar. Wij zijn enorm blij dat Corjan direct de taken heeft opgepakt.

Binnenkort gaan wij met Marius bekijken in welke rol deze verenigingsman voor OFB behouden kan blijven. Voor de functie hoofdtrainer zijn we inmiddels de zoektocht opgestart en komt er een vacature waarop de trainers kunnen reageren. Wij hopen dat de weg die we met Marius en zijn trainersstaf zijn ingegaan kan worden voortgezet door een nieuwe hoofdtrainer.

Wij wensen Marius een voorspoedig herstel en veel succes met de laatste maanden als hoofdtrainer bij OFB.