Menu Sluiten

Lid worden businessclub

Over de B2B v.v. OFB

Het bevorderen van samenwerking en het verbeteren van het onderlinge contact tussen aan v.v. OFB verbonden sponsoren/ondernemers. Mede hierdoor worden vrijkomende financiële en andere middelen aangewend voor het verder bevorderen van de voetbalsport binnen v.v. OFB in de breedste zin des woord.

Bevordering van de voetbalsport door gediplomeerde trainers met sterk verbeterd trainingsmateriaal t.b.v. de jeugd. Alsmede deelname aan internationale toernooien, feestavonden en een wedstrijdbezoek van een topclub.

v.v. OFB stelt de leden van de business club 2 maal per jaar in de gelegenheid om op een informele manier met elkaar in contact te komen en zodoende nieuwe contacten te leggen en tevens de oude contacten te onderhouden. De B2B OFB zal zorg dragen dat de naamsbekendheid van de ondernemers verder wordt vergroot via de website van v.v. OFB en de digitale nieuwsbrief. Iedere ondernemer wordt in de gelegenheid gesteld om via de rubriek ”sponsor uitgelicht” zijn of haar onderneming en/of producten te promoten.

Daarbij dient de B2B OFB van de ondernemers en voor de ondernemers te zijn.

B2B OFB
In januari 2016 is de B2B OFB opgericht door Leo Zwackhalen. Als oud-voorzitter en OFB-man pur sang was zijn initiatief gericht op het bijeenbrengen van gelijkgestemden die de passie voor zakendoen en voetbal wilden combineren. Al snel bleek het initiatief een schot in de roos. De club telt ruim 12 leden; stuk voor stuk ondernemers met mooie bedrijven binnen (en soms ook buiten) Ooltgensplaat.

Business to business
De B2B OFB is in de eerste plaats een business club. Dat houdt in dat er op regelmatige basis bijeenkomsten worden georganiseerd voor haar leden, met als doel netwerken, klankborden, leren en lol maken. Deze bijeenkomsten zijn altijd ongedwongen. Ze variëren van een politiek debat in de OFB kantine tot aan bedrijfsbezoeken bij regionaal interessante bedrijven of een bedrijf van één van de leden. Het idee dat er alleen activiteiten georganiseerd worden die in verband staan met voetbal is dus zeker niet waar. Sterker nog, de meeste business club activiteiten staan los van voetbal.

Sponsoring
De business club is uitgegroeid tot een van de grootste sponsors van OFB. Dus naast een goed netwerk met goede mogelijkheden voor persoonlijke en zakelijke groei, draagt u ook bij aan de vereniging die u met recht het kloppende hart van Ooltgensplaat mag noemen.

De feiten
Een jaar lidmaatschap van de Business Club OFB kost u € 300,00 inclusief btw. Voor dit bedrag ontvangt u niet alleen toegang tot een geheel nieuw netwerk maar ook: 

  • uitnodigingen voor alle activiteiten van de business club (ca. 2x per jaar)
  • vermelding op onze website
  • vermelding op de business club-wand in de kantine
  • de exclusieve mogelijkheid om voor € 150,- per jaar een reclamebord langs het 1e of 2e veld te mogen plaatsen (excl. eenmalige productiekosten van het bord)

Van de contributie B2B wordt  2x per jaar een event gefinancierd en bepaalde uitgaven voor
bijzondere kostenbetaald voor (jeugd)evenementen in het belang van OFB.We beheren deze financiele middelen i.s.m. de penningmeester van v.v. OFB op een aparte rekening.

Bestuur
Het bestuur van de B2B OFB bestaat uit 3 personen:

  • Leo Zwackhalen 
  • Marjolein Overbeeke
  • Xander Bom

Tot de taken van het B2B bestuur behoort onder andere het organiseren en coördineren van business club-activiteiten, de werving van nieuwe leden en het onderhouden van de contacten met de individuele leden van de B2B OFB. Vanuit OFB wordt er veel belang gehecht aan de business club.

Kennismaken
De B2B OFB is een leuke, ongedwongen club van ondernemers én altijd op zoek naar nieuwe leden. Bent u als ondernemer enthousiast geworden, of twijfelt u nog? Neem eens contact met ons op. Eens per jaar hebben we een speciale bijeenkomst voor mogelijk nieuwe leden waar u de sfeer kunt komen proeven en kennis kunt maken met de leden van de club. Maar ook tussendoor bent u van harte welkom om een keer kennis te komen maken