Menu Sluiten

Wordt lid van de vriendenloterij

 VriendenLoterij

v.v. O.F.B. heeft al jaren een samenwerking met de VriendenLoterij. Deze samenwerking leverde ons in het verleden al veel geld op, zo hebben wij al eens mee gedaan aan het tv-programma “Echt waar?!” en zijn we al eens Club van de week geworden. Waar we beide keren maar liefst €5000,– wonnen!

De VriendenLoterij helpt ons bij het realiseren van onze doelen, projecten of gewoon extra inkomsten. Elke kwartaal ontvangen wij namelijk inkomsten vanuit de loten die voor onze vereniging meespelen in de VriendenLoterij.

Minimaal 40% van de inleg van de meespelende loten wordt door de VriendenLoterij afgedragen aan onze vereniging. Met deze inkomsten kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe materialen aanschaffen of activiteiten organiseren.

Ben jij al lid van de VriendenLoterij, maar steun je nog géén vereniging? Of wil je meespelen met de VriendenLoterij? Meld je dan aan en koppel je lot aan onze vereniging!

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij is een non-profit organisatie, opgericht om structureel geld in te zamelen voor goede doelen in Nederland. De VriendenLoterij steunt goede doelen, culturele instellingen én ruim 3.500 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Meer weten? Ga naar www.vriendenloterij.nl/clubs.